onsdag 18 april 2012

Här går det undan..........

..........minsann. Ännu ett inlägg på kort tid, inte riktigt likt mej haha. Denna gång blir det mååånga bilder från vår senaste scrapträff men först till något annat. Det pågår en tävling hos Scrappaloss, man ska göra en tag,
Så här blev min
Jag har klätt en tag med metalltejp som jag sedan har embossat med tegelvägg, dekorationerna går åt det manliga hållet, och nu kan jag bara hoppas att jag har tur.
I helgen var det skrappträff igen, här kommer lite bilder därifrån, vi gjorde minialbum av kuvert som vi satte ihop med bian, väldigt roligt hade vi, tur att vi snart träffas igen.


Imorgon ska vi på sjukbesök hos halta-Lotta "Blomman" i Helsingborg, tänkte vi skulle scrappa lite, ett litet minialbum, stackaren har opererat sitt knä, så vi har inte träffats på lääänge, så det blir extra roligt att träffas nu.


Tjingeling
Annette


" Man har alltid tid till det man vill göra"

fredag 13 april 2012

scrapträffar är ...........

..........fantastiskt roligt, speciellt om den är i ens favoritbutik, i torsdags när Jenni o jag åkte till Örkelljunga så träffade vi på Stampe o Marianne, som också var sugna på lite nya scrapgrejor. För ett tag sedan var vi ett härligt gäng o scrapade i butiken, vi hade jätteroligt, här kommer lite bilder med delar av vårat gäng, mina goa scrapkompisar




                                                              Susanne alias Blomman


Christel alias Stampe


Och här är Helen alias Lantlollan

                           Jenni / Allram, hon är scrapoholic, vi andra tittar o lär. Vi är snart ifatt




ibland går det vilt till, spilla kaffe är väl bara en naturlig distressform eller hur??


                                                            Chifen, kallar sig Inger,

                                                  ibland är det Mats som sköter rullianserna.


Den 28 april är det scrapträff i Örkelljunga igen, då ska Christina, Marleen o jag dit och träffa både kända och nya scrapare, ska bli så himla roligt.

Men innan dess är det scrapträff hemma i Hässleholm, ett jättehärligt gäng med både gamla och sprillans nya scrapare ska träffas på söndag, vi ska göra ett minialbum, ska försöka komma ihåg att ta kameran med mej denna gången så jag kan fota lite och visa er så kul vi har.

Jag har gjort ett litet manligt mapkort, tyvärr glömde jag fota insidan, ganska vanligt fenomen från mej, är lite för ivrig ibland, så ni får nöja er med utsidan, inget märkvärdigt alls enkelt och avskalat


Ja det var allt för denna gång, ha det så gott tills vi hörs igen
Tjingeling
Annette

"There is a fine line
between a hobby and
Mental illness"

torsdag 5 april 2012

Glad Påsk........

..........alla jag känner
Nu är det dax, jag har satt fjädrar i riset!!!!!
införskaffat en ny kvast, årets nyaste modell

lite mer finneser än den jag hade förra året. Men nu bär det i väg, ska träffa andra trevliga scraphäxor för lite utbyte av tips o dylikt, sen har vi träff på måndag ska bli jätteroligt.
Ha det riktigt bra tills dess o flyg försiktigt alla ni som ska ut o flyga i dag

Tjingeling
Annette

Årets påsktag.

tisdag 3 april 2012

Vad är väl en bal på slottet........

........jo det ska jag berätta, det är en scraphelg på Odengården, Vilken underbart fantastiskt helg jag har haft, det går knappt att beskriva, trevliga scrapare, underbart god mat, fin natur och ja allt har bara varit fantastiskt, jag ska med till hösten igen, för detta är den ultimata scrapträff man kan tänka sig.

Jag har knåpat ihop ett litet minialbum, tyvärr glömde jag fota insidorna så ni får hålla tillgodo med framsidan bara,
Jag har använt MajaDesigns fina sommarpapper rakt igenom, (ja det var jobbigt att klippa i dom) men så blev det ett jättefint album också, Måttet på albumet är bara 12,5X12,5, alldeles lagom att bläddra i, och det är goa Jenni som lärt mej hur man gör dessa roliga album, sen har jag själv ändrat på mått o d.y.l på andra som jag gjort, ska fota o vissa senare.

Efter som ni alla vet att jag är lite av ett tagfreak, har jag hängt upp en rolig krok, där jag kan samla lite av mina tagar,

Tyvärr får jag inte rätt på bilden, ibland blir jag bara så vansinnig på detta !"#¤!"¤%"&: la system
ursäkta alla svordommarna, men i allafall här finns det gott om plats för alla mina tagar, en krok är bara för dom som jag fått av mina kära scrapvänner, tycker det är lika roligt varje gång man får en ny tag till sin samling. Själv har jag gjort en som en födelsegris ska få i morgon, den är till en specialist så  man får hoppas den blir godkänd, så här ser den ut:

jag häpnar, den hamnade på rätt håll, det är märkligt det här med teknik,

Ha det så gott tills nästa gång
Tjingeling
Annette

"Man måste lära sig att sola
fast det regnar"